תפריט ⬅

גלידה ביתיית

מתכון:

50 גרם שוקולד לבן
50 גרם שמנת
פולסים של 30 שניות במיקרוגל

במיקסר 450 גרם שמנת להוסיף את הגאנש שוקולד לבן

פחית או צנצנת חלב מרוכז להקציף במהירות גבוהה עד מרקם תפוח לא מוקצף יציב!
שוברים אוראו 2 חפיסות מוסיפים אני הוספתי קליק מיקס
אפשר מה שרוצים
מקציפים שוב דקה ומעבירים לקופסא
להכניס לפחות ל12 שעות במקפיא
 
אופן ההכנה גלידת פירות יער:
בסיר 2 כוסות פירות יער 4 כפיות סוכר עד לריכוך מלא בפולסים עם מוט בלנדר ממש רק לשבור את החתיכות הגדולות של הפירות במיקסר שמנת 500 מל עם צנצנת או פחית חלב מרוכז להקציף עד למרקם תפוח אך לא יציב להוסיף את הפירות יער שוב להקציף דקה ולהעביר לקופסא

מתכונים נוספים

עוגיות בוטנים

עוגיות פלורנטין

חנות אפייה מספר 1 בעולם

לחם שום לא רגיל!

סושי מתוק

עוגת סולת

עוגיות שוקוצ'יפס

כדורי תמרים

רולדת פירות יער

קאפקייקס

ספוליאטלה

מרשמלו ביתי

רולדת תותים

בייגלה עם גבינה

עוגת שוקולד ווניל גבוהה

דילוג לתוכן