תפריט ⬅

מרשמלו ביתי

מצרכים:
20 גרם ג'לטין
100 מ"ל מים
250 גרם סוכר
150 גרם גלוקוזה
50 גרם מים
תמצית וניל
 
תוספת:
50 גרם פירורי מקרון/ או מה שבא לכם
 
לאיבוק:
30 גרם אבקת סוכר
30 גרם קונפלור
 
אופן ההכנה:
מתחילים מהג'לטין, שמים בכוס ג'לטין ומים ותחכים עד למיצוק.
מערבבים את הקונפלור וא.סוכר יחד לוקחים תבנית מרובעת או מלבנית ומפזרים את האבקות עם מסננת על כל המשטח של התבנית.
בסיר שמים סוכר, גלוקוזה ומים
מביאים לרתיחה {עד שיש בועות בסיר}
מחממים 20 שניות במיקרוגל את הג'לטין ומעבירים למיקסר מקציפים במהירות גבוהה ומוסיפים את התערובת בסיר בהדרגה 
מקציפים על למרקם כמו מרנג אך טיפה יותר רך במהלך ההקפה אפשר להוסיף צבע מאכל 
אחרי שסיימנו להקציף מוסיפים את התוספת שלנו ומערבבים עם לקקן
מעבירים לתבנית עם האבקות ושוב מפזרים מעל המרשמלו שוב את1 האבקות מכניסים למקרר ל24 שעות!
אחרי מנוחה אפשר בעזרת סכין לחתוך לריבועים ולטבול שוב באבקות..
 

מתכונים נוספים

עוגת סולת

חנות אפייה מספר 1 בעולם

עוגיות שוקוצ'יפס

גלידה ביתיית

עוגת שמרים לשבת

סופגניות

רולדת תותים

כדורי תמרים

לחם שום לא רגיל!

עוגיות בוטנים

סושי מתוק

עוגת גבינה אפויה

עוגיות פלורנטין

ספוליאטלה

בייגלה עם גבינה

דילוג לתוכן