מרשמלו ביתי

מצרכים:
20 גרם ג'לטין
100 מ"ל מים
250 גרם סוכר
150 גרם גלוקוזה
50 גרם מים
תמצית וניל
 
תוספת:
50 גרם פירורי מקרון/ או מה שבא לכם
 
לאיבוק:
30 גרם אבקת סוכר
30 גרם קונפלור
 
אופן ההכנה:
מתחילים מהג'לטין, שמים בכוס ג'לטין ומים ותחכים עד למיצוק.
מערבבים את הקונפלור וא.סוכר יחד לוקחים תבנית מרובעת או מלבנית ומפזרים את האבקות עם מסננת על כל המשטח של התבנית.
בסיר שמים סוכר, גלוקוזה ומים
מביאים לרתיחה {עד שיש בועות בסיר}
מחממים 20 שניות במיקרוגל את הג'לטין ומעבירים למיקסר מקציפים במהירות גבוהה ומוסיפים את התערובת בסיר בהדרגה 
מקציפים על למרקם כמו מרנג אך טיפה יותר רך במהלך ההקפה אפשר להוסיף צבע מאכל 
אחרי שסיימנו להקציף מוסיפים את התוספת שלנו ומערבבים עם לקקן
מעבירים לתבנית עם האבקות ושוב מפזרים מעל המרשמלו שוב את1 האבקות מכניסים למקרר ל24 שעות!
אחרי מנוחה אפשר בעזרת סכין לחתוך לריבועים ולטבול שוב באבקות..
 

מתכונים נוספים

סופגניות

עוגיות בוטנים

ספוליאטלה

רולדת פירות יער

עוגת סולת

חנות אפייה מספר 1 בעולם

עוגת שוקולד ווניל גבוהה

עוגיות פלורנטין

סושי מתוק

כדורי תמרים

גלידה ביתיית

עוגת שמרים לשבת

רולדת תמרים

לחם שום לא רגיל!

בייגלה עם גבינה

דילוג לתוכן