נשיקות

משתפת אתכן במתכון נהדר לעוגיות נשיקה שעשיתי 😀
 
מצרכים:
300 גרם חלבוני ביצה
600 גרם סוכר
 
אופן ההכנה:
שמים קערה עם החלבונים והסוכר על בן מארי
מערבבים עד שהסוכר נמס לחלוטין
מעבירים למיקסר ללא צורך ניגוב הקערה עם לקקן ומחכים מספר דקות להתקררות הבלילה
מקציפים על מהירות גבוהה 8 דקות
מזלפים על נייר אפיה ומכניסים לתנור ל-80 מעלות לכ-3 שעות
כמה פשוט – ככה טעים❗️

מתכונים נוספים

עוגיות בוטנים

גלידה ביתיית

כדורי תמרים

סופגניות

עוגיות פלורנטין

חנות אפייה מספר 1 בעולם

רולדת פירות יער

סופלה שוקולד

רולדת תותים

עוגת גבינה ובראוניז להיט!

עוגת שוקולד ווניל גבוהה

סושי מתוק

ספוליאטלה

עוגת סולת

עוגת גבינה אפויה

לחם שום לא רגיל!

דילוג לתוכן