נשיקות

משתפת אתכן במתכון נהדר לעוגיות נשיקה שעשיתי 😀
 
מצרכים:
300 גרם חלבוני ביצה
600 גרם סוכר
 
אופן ההכנה:
שמים קערה עם החלבונים והסוכר על בן מארי
מערבבים עד שהסוכר נמס לחלוטין
מעבירים למיקסר ללא צורך ניגוב הקערה עם לקקן ומחכים מספר דקות להתקררות הבלילה
מקציפים על מהירות גבוהה 8 דקות
מזלפים על נייר אפיה ומכניסים לתנור ל-80 מעלות לכ-3 שעות
כמה פשוט – ככה טעים❗️

מתכונים נוספים

חנות אפייה מספר 1 בעולם

עוגת גבינה ובראוניז להיט!

עוגת שמרים לשבת

קאפקייקס

רולדת תמרים

רולדת תותים

סופלה שוקולד

עוגיות בוטנים

בייגלה עם גבינה

רולדת פירות יער

עוגת שוקולד ווניל גבוהה

מרשמלו ביתי

עוגת סולת

ספוליאטלה

גלידה ביתיית

עוגיות שוקוצ'יפס

כדורי תמרים

דילוג לתוכן