תפריט ⬅

נשיקות

משתפת אתכן במתכון נהדר לעוגיות נשיקה שעשיתי 😀
 
מצרכים:
300 גרם חלבוני ביצה
600 גרם סוכר
 
אופן ההכנה:
שמים קערה עם החלבונים והסוכר על בן מארי
מערבבים עד שהסוכר נמס לחלוטין
מעבירים למיקסר ללא צורך ניגוב הקערה עם לקקן ומחכים מספר דקות להתקררות הבלילה
מקציפים על מהירות גבוהה 8 דקות
מזלפים על נייר אפיה ומכניסים לתנור ל-80 מעלות לכ-3 שעות
כמה פשוט – ככה טעים❗️

מתכונים נוספים

לחם שום לא רגיל!

עוגת סולת

גלידה ביתיית

מרשמלו ביתי

עוגת גבינה אפויה

עוגיות פלורנטין

רולדת תותים

קאפקייקס

עוגת שמרים לשבת

רולדת תמרים

סופגניות

ספוליאטלה

סופלה שוקולד

עוגת גבינה ובראוניז להיט!

חנות אפייה מספר 1 בעולם

דילוג לתוכן