נשיקות

משתפת אתכן במתכון נהדר לעוגיות נשיקה שעשיתי 😀
 
מצרכים:
300 גרם חלבוני ביצה
600 גרם סוכר
 
אופן ההכנה:
שמים קערה עם החלבונים והסוכר על בן מארי
מערבבים עד שהסוכר נמס לחלוטין
מעבירים למיקסר ללא צורך ניגוב הקערה עם לקקן ומחכים מספר דקות להתקררות הבלילה
מקציפים על מהירות גבוהה 8 דקות
מזלפים על נייר אפיה ומכניסים לתנור ל-80 מעלות לכ-3 שעות
כמה פשוט – ככה טעים❗️

מתכונים נוספים

חנות אפייה מספר 1 בעולם

רולדת פירות יער

סופגניות

מרשמלו ביתי

עוגת גבינה ובראוניז להיט!

כדורי תמרים

סושי מתוק

עוגיות שוקוצ'יפס

סופלה שוקולד

קאפקייקס

עוגת גבינה אפויה

ספוליאטלה

עוגיות פלורנטין

לחם שום לא רגיל!

רולדת תותים

עוגת סולת

עוגת שוקולד ווניל גבוהה

עוגת שמרים לשבת

דילוג לתוכן