סושי מתוק

במבה אדומה

מוס במבה אדומה:

80 גר' שוקולד לבן

50 גר' שמנת מתוקה

30 גר' ממרח במבה אדומה

20 גר' מסת ג'לטין (3גר' ג'לטין ו16 גר' מים)

220 גר' שמנת מתוקה מוקצפת רכה מאוד

ציפוי לרול:

200 גר' פטיבר טחון דק

100 גר' שוקולד לבן

25 גר' חמאה

70 גרם חלב

אופן הכנה מוס:

יש להכין קודם את מסת הג'לטין

מערבבים את הג'לטין עם המים היטב וממתינים למיצוק

בקערה שמים שוקולד שמנת וממרח במבה ומחממים בפולסים של 30 שניות

במיקרוגל עד לתערובת אחידה,

מחממים את הג'לטין 10 שניות במיקרוגל

ומוסיפים לשוקולד שהמסנו,

מקציפים שמנת מתוקה למרקם יוגורט

ומוסיפים ב2 נגלות לתערובת השוקולד.

מעבירים לתבנית סושי מסיליקון

מעבירים למקפיא ללילה


אופן הכנת הציפוי:

טוחנים את הפטיבר דק

בקערה שמים שוקולד עם חמאה וחצי מהחלב

מחממים בפולסים של 30 שניות במיקרוגל עד למרקם אחיד.

מוסיפים את התערובת לפטיבר ומערבבים היטב

יצא לכם כמו בצק

בין 2 ניירות אפיה מרדדים את התערובת מוסיפים את המוס שהכנו ומגלגלים

מכניסים להקפאה לחצי שעה ואז חותכים

מוסיפים זילופי ממרח מעל ובמבה אדומה ומגישים.

 

מתכונים נוספים

לחם שום לא רגיל!

עוגיות שוקוצ'יפס

רולדת תותים

עוגת שוקולד ווניל גבוהה

כדורי תמרים

מרשמלו ביתי

חנות אפייה מספר 1 בעולם

עוגיות פלורנטין

עוגת שמרים לשבת

עוגת גבינה ובראוניז להיט!

קאפקייקס

רולדת תמרים

עוגת סולת

רולדת פירות יער

סופלה שוקולד

עוגת גבינה אפויה

ספוליאטלה

דילוג לתוכן