עוגיות בוטנים

מצרכים:

110 גרם סוכר

2 ביצים

1/2 כפית תמצית וניל

250 גרם בוטנים קצוצים

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות.

בקערת מיקסר מקציפים סוכר, ביצים, ותמצית וניל

במהירות גבוהה עד קבלת קציפה אוורירית ובהירה.

מעבירים את קציפת הביצים לסיר ומבשלים, תוך טריפה מתמדת,

במשך 2-3 דקות עד שהתערובת מסמיכה מעט.

מוסיפים בוטנים קצוצים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת נוחה לזילוף.

מעבירים את התערובת לשק זילוף (אין צורך בצנתר) וחותכים פתח יחסית גדול.

מצננים את התערובת (בתוך השק) במקרר עד שהיא קצת מתקררת.

מזלפים תלוליות במרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

אופים במשך 15-20 דקות או עד הזהבה עמוקה.

מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה.

מתכונים נוספים

רולדת תמרים

בייגלה עם גבינה

מרשמלו ביתי

קאפקייקס

עוגיות פלורנטין

גלידה ביתיית

לחם שום לא רגיל!

חנות אפייה מספר 1 בעולם

כדורי תמרים

ספוליאטלה

עוגת סולת

סופגניות

עוגיות שוקוצ'יפס

עוגת גבינה אפויה

רולדת פירות יער

דילוג לתוכן