תפריט ⬅

עוגיות פלורנטין

אין אחד שלא מכיר את עוגיות "הפרחים" האהובות❗️

לרגל הקיץ ☀️, והפריחה היפה שבחוץ, משתפת אתכן במתכון האהוב עליי.

מצרכים לעוגייה:

125 גרם חמאה

50 גרם אבקת סוכר

חצי כפית מחית וניל

שמינית כפית מלח

150 גרם קמח

20 גרם חלבונים

למילוי:

100 גרם סוכר חום

100 גרם חמאה

100 גרם שקדים

100 גרם גלוקוזה

אופן הכנת בצק:

1. מיקסר עם וו גיטרה – שמים חמאה ואבקת סוכר ומקציפים עד שהתערובת רכה ואוורירית.

2. מוסיפים בזה אחר זה את התמצית וניל, מלח, חלבון והקמח. לעבד את הבצק מעט כדי שהעוגיות יצאו פריכות.

3. את התערובת שמים בשקית זילוף עם צנטר ומזלפים בתבניות עיגולים. הצנטר מעניק לבצק את הצורה עם החור. {המלצה יש להשתמש בשקית זילוף רב פעמית}

4. מכניסים למקרר לפחות לשעה. אופן הכנת המילוי:

1. מרתיחים גלוקוזה בסיר על אש בינונית – נמוכה.

2. מוסיפים תוך כדי ערבוב את הסוכר חום וקוביות החמאה, שכל החמאה נבלעה בתערובת מוסיפים את השקדים, מערבבים עד קבלת תערובת אחידה ומורידים מהאש. אסור לחמם יותר מידי אחרת החמאה מתפרקת.

3. שופכים את התערובת על משטח סיליקון או נייר אפיה מכסים במשטח נוסף ומרדדים עד קבלת שכבה דקה. חותכים את ההמסה לריבועים ומכניסים לתוך החור של העוגייה.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות כ12 דקות.

בתאבון 😊

מתכונים נוספים

סופגניות

רולדת פירות יער

עוגיות שוקוצ'יפס

חנות אפייה מספר 1 בעולם

עוגת שמרים לשבת

סושי מתוק

ספוליאטלה

רולדת תותים

כדורי תמרים

עוגיות בוטנים

בייגלה עם גבינה

עוגת סולת

מרשמלו ביתי

לחם שום לא רגיל!

דילוג לתוכן