מצרכים:
125 גרם חמאה
100 גרם סוכר חום
100 גרם סוכר לבן
כפית מחית וניל
250 גרם קמח
שקית א.אפיה
2 כוסות שוקולד מריר
1 ביצה
אופן ההכנה:
במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה עם הסוכרים,
במשך 4 דקות {עדיף שימוש בחמאה קרה}מוסיפים מחית וניל,
ביצה ושאר האבקות לשים עד לקבלת בצק,
ברגע שיש לנו בצק מוסיפים את השוקולדים
ומערבבים עוד דקה .עושים כדורים בערך במשקל של 20 גרם.
מכניסים מקרר למשך שעה מחממים תנור ל160 מעלות מעבירים
את הכדורים לתבנית עם נייר אפייה במרחקים אחד מהשני אופים 14 דקות ומוצאים להתקררות.