תפריט ⬅

עוגת גבינה אפויה

מתכון:
6 ביצים
ירח גבינה קילו
200 גר שמנת חמוצה
כוס וחצי סוכר (מתחלק לכוס לחלבונים וחצי כוס לחלמונים)
4 כפות קמח תפוח אדמה
4 כפות פודינג וניל
 
אופן ההכנה:
משמנים תבנית אפייה קוטר 22 עם מרגרינה!
במיקסר שמים את החלמונים עם החצי כוס סוכר ומקציפים ל10 דקות
מוסיפים בהדרגה את הגבינות ואז את האבקות
בקערת מיקסר נוספת שמים את החלבונים והסוכר
מקציפים היטב ל8 דקות ואז מאחדים בין המסות בהדרגה..
מכניסים לתנור במצב סטטי {יש הסבר בסרטונים שלי} בתבנית עם מים
ל150 מעלות לשעה וחצי
שימו לב! יש להשאיר מקל בדלת של התנור לאורך כל האפייה..
וזהו תנו לזה להתקרר ותחלצו מהתבנית.
 לצפייה בסרטון 

מתכונים נוספים

ספוליאטלה

סושי מתוק

כדורי תמרים

עוגת שמרים לשבת

עוגת שוקולד ווניל גבוהה

רולדת תותים

בייגלה עם גבינה

לחם שום לא רגיל!

עוגיות שוקוצ'יפס

עוגיות פלורנטין

חנות אפייה מספר 1 בעולם

גלידה ביתיית

עוגיות בוטנים

עוגת גבינה ובראוניז להיט!

קאפקייקס

דילוג לתוכן