עוגת גבינה ובראוניז להיט!

מצרכים:

לבראוניז:

125 גרם שוקולד מריר

60 גרם חמאה

75 גרם סוכר

2 ביצים

50 גרם קמח

לעוגת גבינה:

500 גרם גבינת שמנת

חצי כוס סוכר

150 גרם שמנת חמוצה

3 ביצים

מחית וניל

 

אופן ההכנה:

בראוניז:

ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד המריר

מקציפים ביצים וסוכר למשך 6 דקות

מוסיפים את התערובת שוקולד מריר בהדרגה

מחית וניל וקמח

מכניסים לתנור ל170 מעלות לרבע שעה

בינתיים נכין את תערובת הגבינות

את כל חומרי הגלים נשים  בקערה ונערבב היטב

עם מטרפה ברגע שהבראוניז יוצא מהתנור

שופכים את הגבינה מעבירים לחום של 130 מעלות ל45 דקות

מוציאים מהתנור ומקררים

עושים גנאש משוקולד מריר {אפשר מכל שוקולד שבא לכם

שמתי 50 גרם שוקולד מריר

50 גרם שמנת מתוקה..

בהצלחה 🙂

מתכונים נוספים

סושי מתוק

ספוליאטלה

רולדת תמרים

עוגת שוקולד ווניל גבוהה

עוגת סולת

מרשמלו ביתי

לחם שום לא רגיל!

עוגיות שוקוצ'יפס

גלידה ביתיית

עוגיות בוטנים

כדורי תמרים

רולדת תותים

עוגת גבינה אפויה

עוגיות פלורנטין

קאפקייקס

דילוג לתוכן