תפריט ⬅

עוגת גבינה ובראוניז להיט!

מצרכים:

לבראוניז:

125 גרם שוקולד מריר

60 גרם חמאה

75 גרם סוכר

2 ביצים

50 גרם קמח

לעוגת גבינה:

500 גרם גבינת שמנת

חצי כוס סוכר

150 גרם שמנת חמוצה

3 ביצים

מחית וניל

 

אופן ההכנה:

בראוניז:

ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד המריר

מקציפים ביצים וסוכר למשך 6 דקות

מוסיפים את התערובת שוקולד מריר בהדרגה

מחית וניל וקמח

מכניסים לתנור ל170 מעלות לרבע שעה

בינתיים נכין את תערובת הגבינות

את כל חומרי הגלים נשים  בקערה ונערבב היטב

עם מטרפה ברגע שהבראוניז יוצא מהתנור

שופכים את הגבינה מעבירים לחום של 130 מעלות ל45 דקות

מוציאים מהתנור ומקררים

עושים גנאש משוקולד מריר {אפשר מכל שוקולד שבא לכם

שמתי 50 גרם שוקולד מריר

50 גרם שמנת מתוקה..

בהצלחה 🙂

מתכונים נוספים

מרשמלו ביתי

סושי מתוק

רולדת פירות יער

בייגלה עם גבינה

עוגת סולת

עוגיות שוקוצ'יפס

עוגת גבינה אפויה

עוגיות בוטנים

גלידה ביתיית

רולדת תותים

חנות אפייה מספר 1 בעולם

כדורי תמרים

סופלה שוקולד

עוגיות פלורנטין

עוגת שמרים לשבת

קאפקייקס

דילוג לתוכן