תפריט ⬅

עוגת סולת

עוגת סולת:
4 ביצים
כוס פחות כפית סוכר
כוס מים (כוס שתיה קרה)
3/4 כוס שמן (שתיה קרה)
כוס סולת
כוס ורבע קמח
אבקת אפיה
כפית מחית וניל
 
סירופ:
כוס סוכר
כוס וחצי מים
תפוז
 
אופן הכנה:
מקציפים המיקסר את הביצים והסוכר ל10 דקות 
מוסיפים את המים והשמן
מעבירים את המהירות למינימום 
מוסיפים את הסולת, הקמח , אבקת אפיה והמחית וניל
מעבירים לתבנית אפיה משומנת היטב.
מחממים תנור ל180 מעלות סטטי {פס עליון ופס תחתון}
למשך שעה 
סירופ:
בסיר שמים את הסוכר והמים על אש קטנה עד לרתיחה נותנים לו קצת להתקרר שהעוגה יוצאת מהתנור שופכים את הסירופ על העוגה. מחלצים את העוגה רק בקירור מלא!

מתכונים נוספים

עוגת גבינה אפויה

עוגת שוקולד ווניל גבוהה

מרשמלו ביתי

רולדת תותים

חנות אפייה מספר 1 בעולם

סופגניות

עוגיות בוטנים

עוגת שמרים לשבת

רולדת פירות יער

בייגלה עם גבינה

ספוליאטלה

סופלה שוקולד

כדורי תמרים

סושי מתוק

עוגיות שוקוצ'יפס

גלידה ביתיית

דילוג לתוכן