עוגת שוקולד ווניל גבוהה

 

קוטר 22 וניל
קוטר 22 שוקולד
מוצר
6
6
ביצים
2 כוסות 
2 כוסות 
סוכר
כוס וחצי
כוס וחצי
שמן
כוס וחצי
כוס וחצי
מים
4 כפיות
4 כפיות
אבקת אפייה
ללא
חצי כוס
קקאו
ללא
חצי כוס
שוקולית
5 כוסות
4 כוסות
קמח
חצי כפית
ללא
מחית וניל

אופן הכנה:

בקערת מיקסר מכניסים את הביצים והסוכר מקציפים למשך 10 דקות!

מוסיפים את השמן והמים בהדרגה על מהירות גבוהה ואז לאט לאט מורידים מהירות.

את האבקות מוסיפים גם בהדרגה על מהירות מנימום של המיקסר מעבירים לרינג עטוף היטב 

מעבירים לתנור שחומם מראש ל160 מעלות מצב סטטי { פס עליון ותחתון בלבד!}

למשך שעה וחצי עד שעתיים בודקים עם שיפוד לאפייה מלאה

איך שהעוגה יוצאת מהתנור מעבירים לשקית או ניילון נצמד לשמירה על לחות.

מתכונים נוספים

עוגיות פלורנטין

קאפקייקס

גלידה ביתיית

מרשמלו ביתי

רולדת תמרים

עוגת סולת

עוגת גבינה אפויה

ספוליאטלה

רולדת תותים

סופלה שוקולד

עוגיות בוטנים

רולדת פירות יער

כדורי תמרים

חנות אפייה מספר 1 בעולם

לחם שום לא רגיל!

עוגת גבינה ובראוניז להיט!

דילוג לתוכן