*שימי לב בכל מחזור יש 10 מקומות בלבד!
תכירי את קיסי, קיסי, כמו רבות מאיתנו, חלמה על שינוי. היא עזבה את העבודה המשעממת והחליטה להגשים את החלום שלה – לאפות! למרות שהתחילה מאפס, עם המון רצון והדרכה מקצועית, קיסי התקדמה בצעדי ענק. היא התאהבה בעולם האפייה ורק חמישה מפגשים הספיקו לה כדי להתקבל לעבודה אצל שף מפורסם!
אורטל, קונדיטורית מוכשרת, עבדה שנים כשכירה. אחרי הקורס שלנו, היא גילתה את הביטחון העצמי להקים עסק משלה. רק שלושה שיעורים הספיקו לה כדי להתחיל למכור את העוגות שלה! היום, היא קונדיטורית עצמאית ומאושרת.
אורטל עם כל הידע שלה הגיעה אלינו לקורס ואחרי 3 שיעורים היא כבר מכרה את העוגה הראשונה שלה ומשם העסק רק גדל.
*שימי לב בכל מחזור יש 10 מקומות בלבד!
כמה זמן?
חודשיים וחצי – מפגש 1 בשבוע – 3.5 שעות כל מפגש
מתי?
קורס בוקר 9:00-12:30 או קורס ערב 17:00-20:30
(שימי לב לא כל מחזור שניהם נפתחים)
איפה?
בסטודיו שלנו בקרית ים שד וייצמן 7
אנחנו לא מלמדים קונדיטוריה, אנחנו מלמדים אותך להיות קונדיטורית עצמאית ויצירתית. אצלנו, את לא רק תלמדי מתכונים, אלא תקבלי את הכלים שיאפשרו לך לפתח את הסגנון האישי שלך ולהפוך כל עוגה לנגיעה ייחודית שלך. במכללת מותק, את לא רק תלמידה, את חלק מקהילה של קונדיטוריות יצירתיות. תקבלי השראה, תשתפי ידע ותלמדי מחברות לקבוצה. מה תגידי על עוגה שאת עצמך תכננת ועיצבת? בקורס שלנו, את תלמדי איך להפוך את החלומות הקולינריים שלך למציאות.
מבוא עיוני- נפתח את הידע והבנת המרכיבים, היחסים, תהליכים וטכניקות עבודה נכונות ומקצועיות.
בצק פריך למתחילים:
הכרת סוגי בצקים פריכים והכנת עוגיות ריבה, אלפחורס ועוגיות פלורנטין.
בצק פריך:
הכנת 3 סוגי פאי: לימון, תפוחים ופיצוחים. בשיעור זה נלמד גם על הכנת מרנג שוויצרי.
שמרים:
מבוא עיוני מעמיק על שמרים. נכין כמה סוגי בצק שמרים: עוגת שמרים, רוגעלך, פוקאצ’ה וחלה.
שיעור מלוחים:
3 קינוחים מלוחים:
בורקס, מקלות פרמזן וקיש ברוקולי.
עוגות מוס:
הכרות עם ג’לטין, עשייה נכונה לשכבות מוס ישרות ועוד.
עוגות ראווה:
מוס הכולל שימוש בגלאסז’
הכרת עולם עוגות הראווה ופחזניות ראווה מטורפות
מקרונים:
הכנת מרנג איטלקי, נלמד על הקצפת חלבון בשיטה זו. נכין מקרונים ומילוי למקרון..
עוגת מספרים וגלידות:
נלמד על הבצק המתאים לעוגת מספרים, טכניקות הכנה וכמובן קישוט
בנוסף נלמד התנהלות נכונה בעת הכנת הגלידה וממה מורכבת גלידה מנצחת
(יומיים ברצף)
עוגות מעוצבות: נכין את העוגה ונלמד טכניקות קישוט שונות: טיפות, גלים, צדפים, סלסול, תלתלים וכוכבים. פרחים עם צנתר רובי, עלים, מלמלה, ורדים
הלימודים מועברים בשילוב הדגמה והשתתפות פעילה, כל תלמידה מתנסה בעבודה מעשית בכל השיעורים.
תקבלי גישה לכל החיים לקורס הדיגיטלי שלי- חופף לנלמד בשיעורים ככה שתוכלי לצפות שוב ושוב
שיעורי בונוס שמחכים לך בקורס הדיגטלי למשתתפות הקורס הפרונטלי בלבד!
שתהיה לך סביבה תומכת שמבינה אותך סביבה שמאוד חשובה לתהליך הצמיחה של העסק ושלך
תקבלי את הכלים הראשוניים שלך להתחיל לפרוץ בתחום+ חוברת הדרכה עם כל הסודות
מרוקאית בלב, קונדיטורית בנשמה. מאז שהייתי ילדה קטנה, ריח העוגות הטריות היה הבית שלי. היום, אני מזמינה אותך להיכנס לעולם הקסום של האפיה ולהגשים את החלום שלך. אני נופר, ומאז שאני זוכרת את עצמי, המטבח הוא המקום שבו אני מרגישה הכי בבית. גדלתי בבית מרוקאי, שם האוכל היה תמיד מרכז החיים. כשבני הבכור נולד, הבנתי שאני רוצה לעבוד בעבודה שמאפשרת לי להיות איתו ולגדל אותו. כך התחיל המסע שלי בעולם הקונדיטוריה.
לאורך השנים, למדתי המון, טעיתי, התאוששתי וצברתי ניסיון רב. היום, אחרי שנים של עבודה קשה והתמדה, אני רוצה לחלוק איתך את כל הידע והכלים שרכשתי. במכללת מותק, תקבלי הדרכה מקצועית אישית, סביבה תומכת ומעודדת, ותהפוך לקונדיטורית בטוחה בעצמה ומלאת יצירתיות.
אני מאמינה שכל אחת מסוגלת להגיע לתוצאות מדהימות, רק צריך את ההדרכה הנכונה ואת הסביבה הנכונה להוציא את האני האמיתית שבך. בואי נבנה יחד קהילה של קונדיטוריות יצירתיות ומלאות תשוקה. קהילה שתעודד, תתמוך ותעזור לך לצמוח ולהתפתח.
בסטודיו המהמם שלנו שנמצא בקרית ים שדרות וייצמן 7
את גרה רחוק? דברי איתנו נשמח לראות מה אפשר לעשות
זו שאלה נפוצה מאוד, ואני מבינה את החשש שלך. אבל האמת היא שכל אחת יכולה ללמוד לאפות. בקורס שלי, אני מלמדת את כל הטכניקות מהבסיס, כך שגם אם את מתחילה מאפס, תצאי עם ביטחון עצמי מלא. אני אתן לך את כל הכלים והתמיכה שאת צריכה כדי להצליח.
בהחלט! הקורס שלנו מיועד לכל מי שרוצה ללמוד לאפות, גם אם אין לה כל ניסיון קודם במטבח. נתחיל מהיסודות ונבנה שלב אחר שלב, כך שתקבלי את כל הידע שאת צריכה כדי להכין עוגות מדהימות.
כמות הזמן שתשקיעי תלויה במטרות שלך. הקורס גמיש ומאפשר לך ללמוד בקצב שלך. את יכולה להקדיש כמה שעות שאת רוצה בכל שבוע. אבל חשוב לזכור, ככל שתשקיעי יותר זמן, כך התוצאות שלך יהיו טובות יותר.
אין צורך להיבהל אם אין לך את כל הכלים. חלק מהכלים אפשר להחליף בחפצים שיש לך בבית, ואני אשמח לתת לך טיפים והצעות יצירתיות. הדבר החשוב ביותר הוא הרצון ללמוד ולהתפתח.
אני מבינה שכל אחת עסוקה, ולפעמים קשה לשמור על שגרה. אבל אל דאגה, אני אתן לך את כל התמיכה והעידוד שאת צריכה כדי להתמיד. בקבוצה שלנו יש אווירה תומכת ומעודדת, ותמיד תוכלי לפנות אלי עם שאלות ובקשות לעזרה.
ההשקעה בקורס קונדיטוריה במכללת מותק היא השקעה בעצמך ובעתיד הקולינרי שלך. תמורת 5500 ש”ח תקבלי ידע מקצועי, תרגול מעשי, קהילה תומכת ואפשרות ליצור קינוחים מדהימים. ההשקעה הזו תחזיר את עצמה במהרה, הן בהנאה האישית והן באפשרות להכין מתנות מיוחדות או אפילו להתחיל עסק קטן.
*שימי לב בכל מחזור יש 10 מקומות בלבד!
אין סיפוק גדול יותר מלהיות חלק מהמסע של נשים מדהימות, שרואות את החלום שלהן מתגשם. ראיתי תלמידות חששניות הופכות לקונדיטוריות בטוחות בעצמן, וזה פשוט מרגש אותי כל פעם מחדש.
זכרי את הפעם ההיא שטעמת עוגה ביתית מושלמת? את ההרגשה הזו של אושר ושביעות רצון? אני רוצה לעזור לך לחוות את ההרגשה הזו בכל יום. בקורס שלי תלמדי את כל הסודות של האפיה, תקבלי ליווי אישי צמוד, ותהיי חלק מקהילה תומכת ומעודדת של נשים מדהימות.
מה את מקבלת בקורס?
מוכנה להגשים את החלום שלך? ההרשמה לקורס הבא נפתחה! מספר המקומות מוגבל, אז אל תחכי.
הצטרפי למשפחת מותק והתחילי את המסע שלך לעולם הקונדיטוריה!