ברוכה הבאה מותק

כל מה שאת צריכה בשביל להפוך 
לקונדיטורית מצליחה במקום אחד

תמיד חלמת להכנס למטבח ולתת ליצירתיות שלך לצאת החוצה?
אם את כאן כנראה שהחלום לאפות ויותר מזה שיגידו לך כמה את טובה בזה קיים ורץ אצלך חזק כבר שנים. אבל כל פעם כשאת ניגשת למטבח העוגה שרצית להכין התחרבשה, ואת מרגישה שהחלום להפוך לקונדיטורית מצליחה ולמכור את המטעמים שלך רק הולך ומתרחק ממך.

דמייני את הרגע בו תלכי לישון אחרי יום ארוך במטבח ואת יודעת שבמקרר יש עוגה יפיפיה ויותר מזה טעימה להפליא, שמחכה ללקוחה שהזמינה אותה כדי להקפיץ את האירוע שלה בכמה רמות. דמייני איך תרגישי כשהלקוחה תסתכל על העוגה ותגיד לך
 ״ זאת העוגה הכי יפה שראיתי!״ ויותר מאוחר תשלח לך הודעה
 ״לא נשאר פירור מהעוגה, כל הזמן רק קיבלתי מחמאות ונתתי את המספר שלך לכמה אנשים״.

מה את מרגישה?
שאת מתמלאת בגאווה אני בטוחה, ככה אני הרגשתי שמכרתי את העוגה הראשונה שלי ואני אגלה לך סוד זה מרגש יותר ויותר כל פעם.

מה מונע ממך להגשים את החלום הזה? הפחד שתיכשלי? הפחד שיקרה בדיוק ההפך?
זה מובן, אין ספור חששות מקיפות אותך כל פעם מחדש.

יש לי את הפתרון!

מה אם הייתי אומרת לך שאת תדעי להכין עוגות מעלפות שלא תפסיקי לקבל עליהן מחמאות?
מה אם הייתי אומרת לך שאת תוכלי להעמיד שולחן עוגות ועוגיות ביום שישי למכירה, ותתגאי בכל אחד מהמטעמים שמחכה להימכר?

מה אם הייתי אומרת לך שהתלמידות שלי מגיעות לרמה כזאת גבוהה, שאני לומדת מהן אחרי הקורס?

בואי תראי לאיזה רמה הגיעו התלמידות שלי תוך חודשיים בלבד!

למי הקורס מתאים?

תכירי את קיסי, קיסי עבדה במשרה מלאה במשך 7 שנים במקום העבודה שלה וסבלה מכל רגע, עד שקיסי החליטה להתפטר מהעבודה ולהגשים את עצמה.
היא מעולם לא ניסתה להכין עוגות ברמה גבוהה, בגלל שלא היה לה את הציוד המתאים, אבל הרצון תמיד בער בה. קיסי הגיעה אלינו כדי להיכנס לעולם הרחב הזה ולהתנסות. כבר בשיעור הראשון היא התאהבה במטבח ופרחה בקורס. באזור המפגש החמישי היא כבר התקבלה לעבוד אצל שמו!

תכירי את אורטל, אורטל עבדה 10 שנים בקונדיטוריה בתור שכירה (אין לנו בעיה עם שכירים)

אבל אורטל רצתה יותר מזה, היא רצתה להביא את עצמה לידי ביטוי במאפים ובעוגות שהיא מכינה, היא הרגישה חסרת ביטחון לקום ולמכור בעצמה.
 אורטל עם כל הידע שלה הגיעה אלינו לקורס ואחרי 3 שיעורים היא כבר מכרה את העוגה הראשונה שלה ומשם העסק רק גדל.

זה יכול להיות סיפור ההצלחה שלך

השאירי כאן פרטים ונחזור אלייך בהקדם

*שימי לב בכל מחזור יש 10 מקומות בלבד!

רוצה לשמוע קצת על הקורס?

כמה זמן?

חודשיים וחצי – מפגש 1 בשבוע – 3.5 שעות כל מפגש 

מתי?

קורס בוקר 9:00-12:30 או קורס ערב 17:00-20:30
(שימי לב לא כל מחזור שניהם נפתחים)

איפה?

 בסטודיו שלנו בקרית ים שד וייצמן 7

 "אנחנו לא מלמדים קונדיטוריה אנחנו מלמדים לאפות נכון״
המטרה שלנו במותק מעבר ללמד אותך את כל הסודות היא גם לגרות את החשיבה שלך ולגרום לך לצאת מהקופסא, כדי שלא תיהי רובוט שהולך אחרי מתכונים וכדי שתוכלי להציב את הרמה בעצמך ולא שאחרים יקבעו לך!

מה מחכה לך בקורס?

שיעור ראשון

מבוא עיוני- נפתח את הידע והבנת המרכיבים, היחסים, תהליכים וטכניקות עבודה נכונות ומקצועיות.

שיעור שני

בצק פריך למתחילים:
 הכרת סוגי בצקים פריכים והכנת עוגיות ריבה, אלפחורס ועוגיות פלורנטין.

שיעור שלישי

בצק פריך:
הכנת 3 סוגי פאי: לימון, תפוחים ופיצוחים. בשיעור זה נלמד גם על הכנת מרנג צרפתי.

שיעור רביעי

שמרים:
 מבוא עיוני מעמיק על שמרים.  נכין כמה סוגי בצק שמרים: עוגת שמרים, רוגעלך, פוקאצ'ה וחלה.

שיעור חמישי

שיעור מלוחים:
3 קינוחים מלוחים:
בורקס, מקלות פרמזן וקיש ברוקולי.

שיעור שישי

עוגות מוס:
הכרות עם ג'לטין, עשייה נכונה לשכבות מוס ישרות ועוד.

שיעור שביעי

עוגות ראווה: 
2 סוגי מוס הכולל שימוש בגלאסז'
הכרת עולם עוגות הראווה

שיעור שמיני

מקרונים:
 הכנת מרנג איטלקי, נלמד על הקצפת חלבון בשיטה זו. נכין מקרונים  ומילוי למקרון..

שיעור תשיעי

עוגת מספרים וגלידות:
נלמד על הבצק המתאים לעוגת מספרים, טכניקות הכנה וכמובן קישוט 
בנוסף נלמד התנהלות נכונה בעת הכנת הגלידה וממה מורכבת גלידה מנצחת

שיעור עשירי+ אחד עשרה

(יומיים ברצף)
עוגות מעוצבות: נכין את העוגה ונלמד טכניקות קישוט שונות: טיפות, גלים, צדפים, סלסול, תלתלים וכוכבים. פרחים עם צנתר רובי, עלים, מלמלה, ורדים

הלימודים מועברים בשילוב הדגמה והשתתפות פעילה, כל תלמידה מתנסה בעבודה מעשית בכל השיעורים.

בנוסף לכל זה את תקבלי גם

הקורס הדיגיטלי שלי

תקבלי גישה לכל החיים לקורס הדיגיטלי שלי- חופף לנלמד בשיעורים ככה שתוכלי לצפות שוב ושוב

שיעורי בונוס דיגיטלים

 שיעורי בונוס שמחכים לך בקורס הדיגטלי למשתתפות הקורס הפרונטלי בלבד!

קבוצת הוואצ אפ הסגורה

 שתהיה לך סביבה תומכת שמבינה אותך סביבה שמאוד חשובה לתהליך הצמיחה של העסק ושלך 

מתנה בשיעור הראשון

תקבלי את הכלים הראשוניים שלך להתחיל לפרוץ בתחום+ חוברת הדרכה עם כל הסודות 

כמובן שתקבלי כל סוף שיעור את המתכונים  יחד עם המטעמים שהכנת + את המתכונים באופן דיגיטלי ככה שלא ילכו לאיבוד

זה מה שיש לתלמידות שלי להגיד

לחצי על התמונה כדי לשמוע מה יש להן להגיד

נגן וידאו
נגן וידאו
נגן וידאו
נגן וידאו

אם עוד לא הכרנו

נעים מאוד, אני נופר ומאז שאני זוכרת את עצמי המטבח הוא חלק מהחיים שלי. גדלתי בבית מרוקאי ואמא שלי תמיד דאגה לערב אותי בעשייה שלה במטבח. כשבני הבכור נולד הבנתי שאני רוצה לעבוד בעבודה שמאפשרת לי להיות יחד איתו ולגדל אותו. עזבתי את מקום העבודה שלי והחלטתי שאני מתחילה למכור עוגות. בהתחלה לימדתי את עצמי וטעיתי בהרבה מקומות, למדתי מכל טעות והמשכתי לצבור ידע, על ידי קורסים והשתלמויות לבסוף החלטתי שאני רוצה לקחת את היכולות שלי צעד נוסף קדימה והתחלתי לימודים במכללת השף.
אחרי 8 שנים בתחום הרגשתי שאני נמצאת במקום שאני רוצה להעביר את הידע שלי הלאה, ללמד נשים את סוד ההצלחה ולעזור לך להגשים את עצמך ולהימנע מהטעויות שאני עשיתי בתחילת דרכי. לכן הקמתי את בית הספר לאפייה מותק
אנחנו נעזור לך להגיע למקום שאת חולמת להיות בו ולהביא את עצמך לידי ביטוי דרך עבודות ייחודיות שרק את יכולה לעשות.
אני מאמינה שכל אחת מסוגלת להגיע לתוצאה מדהימה, רק צריך את ההדרכה הנכונה ואת הסביבה הנכונה להוציא את האני האמיתית שבך.
אחרי 10 מחזורים שהעברתי בשנתיים האחרונות אני יודעת להגיד לך בוודאות שאצלי את תמצאי את המעטפת הדרושה לך כדי להצליח ולהגיע לרמה הכי גבוהה שלך.

שאלות שבטוח עלו לך

בסטודיו המהמם שלנו שנמצא בקרית ים שדרות וייצמן 7
את גרה רחוק? דברי איתנו נשמח לראות מה אפשר לעשות

אנחנו במותק מעודדים לחשיבה יצירתית ולא ללכת אחרי המתכונים כמו רובוטים, ככה אפשר להגיע לרמות גבוהות באמת. מעבר לזה  ״אנחנו לא מלמדים קונדיטוריה אנחנו מלמדים לאפות נכון״. חשוב לנו לשים את הדגש עלייך ועל המקצועיות שלך, אין הפרדה בין השניים ההתפתחות שלך תקפיץ את הרמה שלך ולהפך.

בוודאי, במיוחד בשבילך נפתח הקורס, אצלנו תלמדי את כל השיטות וכל הסודות כדי להיות קונדיטורית מצליחה!
יותר מזה מה אם הייתי אומרת לך שאפילו עדיף שתבואי בלי ידע קודם? ככה תיהי פתוחה ללמוד שיטות חדשות ולפתח את עצמך בתחום

אצלנו מאמינים שתמיד אפשר ללמוד דברים חדשים, מעבר לזה במותק תקבלי חברות לחיים, לא סתם חברות, חברות שמכירות את המקום שאת נמצאת בו.

בטח! מבחינתנו אין דבר כזה, כולן יצירתיות את רק צריכה את ההדרכה הנכונה כדי לפתח את החשיבה שלך ולפתח את עצמך. המטרה שלנו חוץ מללמד אותך אפייה נכונה היא גם לגרות את החשיבה שלך ולגרום לך לצאת מהקופסא.

המחזורים הקרובים

מחזור ספטמבר בוקר

מקומות פנויים
10

מחזור מאי ערב

מקומות פנויים
10

מחזור יוני ערב

מקומות פנויים
10

מחזור יוני ערב

מקומות פנויים
10

רוצה לקחת את החלום שלך צעד אחד קדימה?

השאירי כאן פרטים ונחזור אלייך בהקדם

*שימי לב בכל מחזור יש 10 מקומות בלבד!

לא יכולה לחכות?

שלחי לנו הודעה לוואצ אפ עכשיו

אין דבר שיותר מספק אותי מלראות את התלמידה שחששה להגיע לקורס כי מעולם לא הצליחה להכין עוגה טעימה פורחת עם העסק שלה ומוכרת עוגות על ימין ועל שמאל.
אין דבר שיותר משמח אותי מלראות איך כל תלמידה שמגיעה אליי יוצאת בתאדם אחרת, יוצאת עם ביטחון, פתוחה יותר, שמחה יותר.
אין דבר שיותר מרגש אותי מלקבל הודעה חודשים אחרי הקורס שכתוב בה ״נופר, הוצאתי מתכון לגמרי משלי״ .
כל מחזור מחדש קשה להיפרד מהנשים המקסימות שהחליטו להגיע וללמוד אצלי, כל אחת מיוחדת בדרכה שלה. למרות שלא מדובר בפרידה אמיתית, אני אוהבת להישאר עם התלמידות שלי בקשר כדי לתמוך ולעזור.
בסופו של יום יצרנו לנו את המשפחה שלנו, משפחה אוהבת ותומכת שמבינה את המצב אחת של השנייה.
אחרי 10 מחזורים שהעברתי בשנים האחרונות ראיתי נשים פורחות, נשים חזקות, נשים שקטות שצמחו מתוך עולם האפייה. כל אחת ואחת מהן נכנסה לי ללב.
אני לא יכולה לחכות לעבור איתך ביחד את המסע המעצים הזה וביחד נבנה לך את הדרך להצלחה.
אני אשמח שאת תיהי הבאה בתור שתצטרף למשפחת מותק

מחכה לשמוע ממך, נופר🩷

 

דילוג לתוכן