תפריט ⬅

רוזלך

מצרכים:

600 גרם קמח

2 כוסות מים

כף שמרים

כף סוכר

חצי כפית מלח

אופן הכנה:

במיקסר עם וו לישה: קמח, שמרים וסוכר מערבבים לאיחוד מוסיפים את המים

לשים 6 דקות מוסיפים מלח ולשים עוד 4 דקות מעבירים להתפחה בקערה משומנת

ל40 דקות מרדדים את הבצק מורחים איזה ממרח שרק רוצים מגלגלים

ומעבירים למקפיא ל20 דקות מחממים תנור ל200 מעלות

חותכים את הרוזלך בערך 5 סמ מכניסים לתנור ל20 דקות

מפזרים אבקת סוכר..ובתאבון!

מתכונים נוספים

סופלה שוקולד

עוגת שמרים לשבת

כדורי תמרים

עוגת גבינה אפויה

עוגיות פלורנטין

לחם שום לא רגיל!

עוגת סולת

עוגיות שוקוצ'יפס

עוגיות בוטנים

ספוליאטלה

רולדת פירות יער

מרשמלו ביתי

גלידה ביתיית

רולדת תמרים

חנות אפייה מספר 1 בעולם

סושי מתוק

בייגלה עם גבינה

עוגת שוקולד ווניל גבוהה

דילוג לתוכן