רוזלך

מצרכים:

600 גרם קמח

2 כוסות מים

כף שמרים

כף סוכר

חצי כפית מלח

אופן הכנה:

במיקסר עם וו לישה: קמח, שמרים וסוכר מערבבים לאיחוד מוסיפים את המים

לשים 6 דקות מוסיפים מלח ולשים עוד 4 דקות מעבירים להתפחה בקערה משומנת

ל40 דקות מרדדים את הבצק מורחים איזה ממרח שרק רוצים מגלגלים

ומעבירים למקפיא ל20 דקות מחממים תנור ל200 מעלות

חותכים את הרוזלך בערך 5 סמ מכניסים לתנור ל20 דקות

מפזרים אבקת סוכר..ובתאבון!

מתכונים נוספים

ספוליאטלה

עוגת גבינה אפויה

רולדת תותים

עוגיות פלורנטין

סושי מתוק

רולדת פירות יער

חנות אפייה מספר 1 בעולם

רולדת תמרים

עוגת שוקולד ווניל גבוהה

סופלה שוקולד

עוגת גבינה ובראוניז להיט!

עוגת סולת

גלידה ביתיית

עוגיות שוקוצ'יפס

מרשמלו ביתי

לחם שום לא רגיל!

דילוג לתוכן