תפריט ⬅

רוזלך

מצרכים:

600 גרם קמח

2 כוסות מים

כף שמרים

כף סוכר

חצי כפית מלח

אופן הכנה:

במיקסר עם וו לישה: קמח, שמרים וסוכר מערבבים לאיחוד מוסיפים את המים

לשים 6 דקות מוסיפים מלח ולשים עוד 4 דקות מעבירים להתפחה בקערה משומנת

ל40 דקות מרדדים את הבצק מורחים איזה ממרח שרק רוצים מגלגלים

ומעבירים למקפיא ל20 דקות מחממים תנור ל200 מעלות

חותכים את הרוזלך בערך 5 סמ מכניסים לתנור ל20 דקות

מפזרים אבקת סוכר..ובתאבון!

מתכונים נוספים

מרשמלו ביתי

קאפקייקס

סופלה שוקולד

עוגיות פלורנטין

ספוליאטלה

עוגת גבינה ובראוניז להיט!

לחם שום לא רגיל!

עוגת שוקולד ווניל גבוהה

עוגת גבינה אפויה

עוגיות בוטנים

רולדת תותים

עוגת סולת

סופגניות

בייגלה עם גבינה

עוגת שמרים לשבת

דילוג לתוכן