רוזלך

מצרכים:

600 גרם קמח

2 כוסות מים

כף שמרים

כף סוכר

חצי כפית מלח

אופן הכנה:

במיקסר עם וו לישה: קמח, שמרים וסוכר מערבבים לאיחוד מוסיפים את המים

לשים 6 דקות מוסיפים מלח ולשים עוד 4 דקות מעבירים להתפחה בקערה משומנת

ל40 דקות מרדדים את הבצק מורחים איזה ממרח שרק רוצים מגלגלים

ומעבירים למקפיא ל20 דקות מחממים תנור ל200 מעלות

חותכים את הרוזלך בערך 5 סמ מכניסים לתנור ל20 דקות

מפזרים אבקת סוכר..ובתאבון!

מתכונים נוספים

רולדת תמרים

כדורי תמרים

עוגת שמרים לשבת

עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה ובראוניז להיט!

עוגיות בוטנים

עוגיות פלורנטין

לחם שום לא רגיל!

עוגת סולת

ספוליאטלה

סופלה שוקולד

עוגת שוקולד ווניל גבוהה

גלידה ביתיית

קאפקייקס

בייגלה עם גבינה

דילוג לתוכן