תפריט ⬅

רולדת פירות יער

מצרכים:

ספוג:

2 ביצים

63 גרם סוכר

63 גרם קמח

פירות יער:

300 גרם פירות יער

חצי כוס סוכר

לקצפת:

200 גרם גבינה חמוצה

250 גרם שמנת מתוקה

כף פודיג וניל

כף אבקת סוכר

אופן ההכנה:

לספוג:

במיקסר שמים את הביצים והסוכר מקציפים עד לתערובת לבנה

מוסיפים את הקמח מעבירים לתבנית ולתנור 170 מעלות 10 דקות

מעבירים להתקררות.

פירות יער:

לשים בסיר להוסיף את החומרים ולהביא לרתיחה

לקצפת:

במיקסר שמים את כל החומרים ומקציפים עד תערובת יציבה

להרכבה:

מורחים את הפירות יער על העוגה

ואז את הקצפת בשכבה יחסית דקה

ומגלגלים אפשר לקשט עם כל מה שתרצו..

מתכונים נוספים

עוגיות שוקוצ'יפס

עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה ובראוניז להיט!

סופלה שוקולד

קאפקייקס

בייגלה עם גבינה

חנות אפייה מספר 1 בעולם

לחם שום לא רגיל!

רולדת תמרים

כדורי תמרים

עוגיות בוטנים

סופגניות

רולדת תותים

עוגת סולת

ספוליאטלה

עוגת שמרים לשבת

מרשמלו ביתי

סושי מתוק

דילוג לתוכן