תפריט ⬅

רולדת תמרים

מצרכים:

  • 250 גרם תמרים ללא חרצים
  • 50 גרם דבש
  • 40 גרם אגוזי לוז קלויים
  • 40 גרם אגוזי מלך
  • 40 גרם פיסטוק חלבי
  • מעט קינמון, מעט מוסקט טחון
  • לצורך שימון משטח העבודה ניתן להשתמש בכפית שמן קנולה.
  • לציפוי הרולדה ניתן להשתמש בשומשום

אופן ההכנה:

  1. יש לקצוץ מראש את שני סוגי האגוזים ואת הפיסטוקים.
  2. באמצעות קלחת יש לבשל מעט את מחית התמרים והדבש עד לריכוך. כעת להוסיף את האגוזים והתבלינים, לערבב ולהסיר מהאש.
  3. מעבירים את העיסה לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים בתוך המקרר למשך שעה.
  4. משמנים משטח עבודה ומניחים על המשטח המשומן את העיסה ומגלגלים אותה לידי רולדה. כעת ניתן לפזר על המשטח שומשום ולגלגל את הרולדה על השומשום שעל המשטח כדי שיעטוף אותה. לעטוף את הרולדה שלנו בניילון נצמד ולהכניס למקפיא.
  5. כאשר תרצו לאכול תוציאו, חתכו לעיגולים בהתאם לרצונכם ופשוט אכלו ללא צורך בהפשרה.

 

מתכונים נוספים

עוגת שמרים לשבת

עוגיות בוטנים

בייגלה עם גבינה

עוגת גבינה ובראוניז להיט!

עוגיות שוקוצ'יפס

עוגת שוקולד ווניל גבוהה

עוגת גבינה אפויה

רולדת תותים

סופגניות

מרשמלו ביתי

עוגיות פלורנטין

עוגת סולת

כדורי תמרים

ספוליאטלה

גלידה ביתיית

סופלה שוקולד

קאפקייקס

דילוג לתוכן