תפריט ⬅

לחם שום לא רגיל!

מתכון לבצק:
500 גרם קמח
כף שמרים
2 כפות סוכר דמררה
375 מל מים
30 גרם שמן זית
15 גרם מלח

לתערובת שום
שימו מה שבא לכם
אני שמתי פטרוזיליה שום מלח ושמן זית לפי הטעם.

אופן ההכנה:

במיקסר עם וו גיטרה

נכניס קמח, שמרים וסוכר נערבב

ונוסיף מים שמן ועוד מים

נערבב 6 דקות נוסיף מלח ונלוש עוד 2 דקות

נשים בהתפחה ל40 דקות

נעביר את הבצק לתבנית אפייה אני שמתי ברינג

נמרח את התערובת שום מעל ועם הידיים נדחוף לתוך הבצק

נעביר להתפחה של 30 דקות נאפה על 210 מעלות עד הזהבה

בהצלחה 🙂

 

מתכונים נוספים

רולדת תמרים

עוגת שמרים לשבת

סושי מתוק

עוגת גבינה אפויה

קאפקייקס

גלידה ביתיית

חנות אפייה מספר 1 בעולם

כדורי תמרים

סופלה שוקולד

סופגניות

עוגת גבינה ובראוניז להיט!

עוגת סולת

מרשמלו ביתי

עוגיות בוטנים

רולדת תותים

דילוג לתוכן