תפריט ⬅

עוגיות שוקוצ’יפס

מצרכים:

125 גרם חמאה

100 גרם סוכר חום

100 גרם סוכר לבן

כפית מחית וניל

250 גרם קמח

שקית א.אפיה

2 כוסות שוקולד מריר

1 ביצה

אופן ההכנה:

במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה עם הסוכרים,

במשך 4 דקות {עדיף שימוש בחמאה קרה}מוסיפים מחית וניל,

ביצה ושאר האבקות לשים עד לקבלת בצק,

ברגע שיש לנו בצק מוסיפים את השוקולדים

ומערבבים עוד דקה .עושים כדורים בערך במשקל של 20 גרם.

מכניסים מקרר למשך שעה מחממים תנור ל160 מעלות מעבירים

את הכדורים לתבנית עם נייר אפייה במרחקים אחד מהשני אופים 14 דקות ומוצאים להתקררות.

מתכונים נוספים

סופגניות

גלידה ביתיית

קאפקייקס

עוגיות בוטנים

רולדת תותים

לחם שום לא רגיל!

כדורי תמרים

עוגת סולת

רולדת פירות יער

ספוליאטלה

עוגת שמרים לשבת

עוגת גבינה ובראוניז להיט!

חנות אפייה מספר 1 בעולם

עוגת גבינה אפויה

סושי מתוק

רולדת תמרים

דילוג לתוכן