מעכשיו גם את תדעי להכין עוגיות מרוקאיות במטבח שלך, בזמן שלך ועם הציוד שלך!

נופר לטמן גאה להציג: מרוקאית במטבח הקורס היחידי שילמד אותך את כל הסודות וכל המתכונים בהרחבה
20 שיעורים שימלאו את הבית בריחות משגעים!

דמייני

 את החג או האירוע הקרוב שמחכה לך, שיא ההתרגשות. ואת המארחת? מלחיץ! מאיפה אני אסגור מגשי עוגיות עכשיו? אם אפול על מישהי שלא מכינה טעים מספיק? כמה חששות ודאגות.
לא היה פשוט יותר להכין את זה בעצמך?
אני? להכין עוגיות ועוד מרוקאיות? לא נראלי שאצליח, זה מסובך…
מה אם הייתי אומרת לך שלאירוע הבא את תרימי כזה שולחן שעוד שנים קדימה ידברו עליו?
מה אם הייתי אומרת לך שמעכשיו יקראו לך מלכת העוגיות המרוקאיות?
מה אם בחג הבא לא תביאי בקבוק יין חסר משמעות אלא תביאי מגש עוגיות שאת הכנת לגמרי בעצמך?
מקווה שאת אוהבת לקבל מחמאות כי זה מה שהולך לקרות אחרי שתגלי את כל הסודות על העולם הזה!

את בטח שואלת את עצמך, ״איך? אני בכלל לא טובה באפייה״
אני אגיד לך איך, בתור בת להורים מרוקאים יש אצלי את כל המתכונים הכי אותנטיים ישר מהמטבח של סבתא שלי  ואת כל הסודות להצלחה שלמדתי מגיל 0, ואני רוצה לחלוק אותם איתך כדי שבאירוע הבא יסתכלו עלייך ולא יאמינו, ״היא הכינה את זה? איך זה יכול להיות?״ אני רוצה שתלמדי להשאיר אבק לכולם במטבח ותלכי עם ראש מורם וגאה על מעשיי ידייך.
ואני אגלה לך עוד סוד קטן, אבל זה בינינו כן? זה גם הולך להיות פרווה ובריא יותר מהמתכונים הרגילים!

קבלי טעימה קטנה ממה שאת תדעי להכין

לא משנה מי את ובת כמה את,

הקורס הזה יתאים לך אם:

תמיד חלמת ללמוד להכין עוגיות מרוקאיות

את רוצה להכיר את התרבות המרוקאית יותר לעומק

את רוצה לפתוח עסק בתחום

את רוצה ללמוד בזמן ובקצב שלך

את רוצה ללמוד על המטבחים השונים ולהעשיר את הידע של המשפחה שלך

את רוצה לתת מתנות אישיות ומלאות מחשבה

והכי חשוב אם את אוהבת לקבל מחמאות כי מעכשיו זה מה שיקרה…

אני יודעת שכל אחת יכולה להצליח, עם ההדרכה הנכונה והמתכונים המתאימים!

אבל...

״לאפות זה מסובך״

״אני לא טובה באפייה״

״אי אפשר ללמוד מקורס דיגטלי״

״אין לי מספיק זמן״

מה לומדים בתכלס?

בקורס יש  20 שיעורים בהם נלמד על העוגיות השונות, איך מכינים נכון, איזה ציוד שיש בכל בית יכול להחליף את הציוד המיוחד שנדרש ואת כל הטריקים והסודות כדי להכין את העוגיות הכי טעימות שיש.

ב5 שעות לימוד מעמיקות ומהנות! שתוכלי לעשות בזמנך הפנוי, בנוסף המתכונים הם פרווה!

 

על קצה המזלג, בקורס את תלמדי איך מכינים:

מופלטה, ספינג׳, סיגרים מתוקים, שבכיה, סהרוני שקדים, מרציפן,פקיעות שקדים, מספאן, עוגיות ריבה, מגולגלות תמרים, עוגיות מלוחות, עוגיות רייב, עוגיות מעמול, עוגיות מכונה, עוגיות קוקוס, צמודי אגוזים, פזואלוס, יויו, עוגיות שומשום.

ועוד הרבה מתכונים אותנטיים ונהדרים שלא ישאירו פירור בצלחת!

בנוסף לקורס המעשיר את תקבלי גם

שיעורי בונוס

כל כמה זמן אוסיף שיעורים בחינם למי שרכשה את הקורס

חוברת מתכונים

מתכונים דיגטלים המתכונים שישארו לך באופן דיגטלי

קבוצת וואצאפ

קבוצה סגורה כדי שתוכלי להתייעץ ולשתף בכיף בתוצרים שלך

קופון הנחה

לאתר מותק – 15% הנחה על הרכישה הראשונה

מה ההשקעה שלך?

תחשבי על זה כמה פעמים קנית מתנה יקרה אבל חסרת משמעות כי היה צריך להביא משהו לחג?
כמה פעמים הזמנת מגש עוגיות והתבאסת על הכמות שהגיעה או שהטעם לא היה מספק?

אני רוצה לתת לך את האפשרות להכין כמה עוגיות שתרצי, בכמה טעמים שתרצי
עוגיות כאלה שלא ישאר מהן פירור

אני רוצה שתהיה לך את האפשרות לתת מתנות אישיות מכל הלב הרחב שלך
מטעמים מעשיי ידייך שכולם יתעלפו מהם.

אני רוצה שתוכלי ליצור לילדים ולמשפחה שלך את אותם זכרונות מתוקים שהיו חלק מהילדות
של כל בית מרוקאי
זכרונות שנשארים לנצח!

המחיר של הקורס המלא + הבונוסים הוא

459₪

אבל זה ממש לא המחיר שתשלמי היום!

אני רוצה להנגיש לך את כל המתכונים המטורפים שלי ואת כל הידע שלי בתחום
כדי שתוכלי לפנק את עצמך, לפנק את המשפחה והחברים

כדי שתוכלי אפילו למכור מגשי עוגיות על רמה
ולהיכנס לתחום המבוקש

לכן

לשבוע הקרוב בלבד!
במחיר השקה מיוחד
אני נותנת לך את הקורס במחיר של

297₪

או ב3 תשלומים של 99₪

ימים
שעות
דקות
שניות

כדי להפוך למלכת העוגיות המרוקאיות

01

לחצי על הכפתור

02

מלאי את הפרטים

03

תקבלי את הקורס+ כל הבונוסים אלייך למייל

*לאחר מחיר ההשקה מחיר הקורס יהיה בעלות של 349₪, ל20 הרוכשות הראשונות לאחר מכן המחיר יעלה שוב

למה לקנות קורס דיגיטלי?

שאלה מצויינת, כבר שנים שלקוחות ותלמידות שלי מבקשות ללמוד את התחום. כל פעם שחשבתי על לפתוח סדנא כזאת הבנתי שכמות החומר שיש לי להעביר היא עצומה, ולכן זה לא יתאפשר להעשות כסדנא פרונטלית. הגעתי למסקנה שהדרך הטובה ביותר תהיה להעביר את הנושא כקורס דיגטלי.

למה?

כי זה קורס שנשאר לכל החיים.

כי זה קורס שתוכלי לעשות אותו מתי ואיפה שתרצי בלי הגבלה של זמן.

כי אני יודעת שעם ההדרכה הנכונה את תוכלי להרים כאלה מטעמים שזה לא משנה איזה מטבח וציוד יש לך.

אז גם אם את עובדת במשרה מלאה וגם אם את סטודנטית עמוסה תוכלי ללמוד איך לעשות עוגיות מרוקאיות אותנטיות ומטריפות בזמן שלך, במטבח שלך, עם הציוד שלך!

שאלות שבטוח עלו לך

בוודאי, את תכנסי לקבוצת הוואצ אפ הסגורה שלי, בה תמצאי את כל הבנות שרכשו את הקורס וכמובן שגם אני אהיה שם לענות על שאלות ולשמוח ביחד איתך על המטעמים שתצליחי להכין.

 לא, מרגע הרכישה הקורס יהיה זמין לצפייה 24/7 ככה שגם אם רכשת אותו עכשיו ותתפני לצפות בו בעוד חצי שנה הוא שלך!

בקורס עצמו אני משתמשת מידי פעם בציוד ״מיוחד״ אבל תמיד דואגת לתת אלטרנטיבה לציוד שיש בכל בית.

בטח! הקורס מפורט מאוד ונועד ללמד אותך איך מכינים כל עוגיה בצורה הכי ברורה שיש. כמובן שאני זמינה לשאלות.

עד שלא מנסים לא יודעים.
איזה כיף זה יהיה להצליח כבר על הפעם הראשונה? תדמייני איך תיפול לכולם סביבך הלסת כשתגידי שאת הכנת את העוגיות והצלחת על הפעם הראשונה.
אני יודעת שעם ההדרכה הנכונה את תצליחי לעשות הכל!

המחיר של הקורס המלא + הבונוסים הוא

459₪

אבל זה ממש לא המחיר שתשלמי היום!

אני רוצה להנגיש לך את כל המתכונים המטורפים שלי ואת כל הידע שלי בתחום
כדי שתוכלי לפנק את עצמך, לפנק את המשפחה והחברים

כדי שתוכלי אפילו למכור מגשי עוגיות על רמה
ולהיכנס לתחום המבוקש

לכן

לשבוע הקרוב בלבד!
במחיר השקה מיוחד
אני נותנת לך את הקורס במחיר של

297₪

או ב3 תשלומים של 99₪

ימים
שעות
דקות
שניות

כדי להפוך למלכת העוגיות המרוקאיות

01

לחצי על הכפתור

02

מלאי את הפרטים

03

תקבלי את הקורס+ כל הבונוסים אלייך למייל

*לאחר מחיר ההשקה מחיר הקורס יהיה בעלות של 349₪, ל20 הרוכשות הראשונות לאחר מכן המחיר יעלה שוב

אם עוד לא הכרנו

נעים מאוד, אני נופר בת להורים מרוקאים, ומאז שאני זוכרת את עצמי המטבח הוא חלק גדול מהחיים שלי. נכנסתי לעולם הקונדיטוריה לפני 10 שנים כשבני הבכור נולד ורציתי לעבוד בעבודה שמאפשרת לי להיות יחד איתו ולגדל אותו. ככה נכנסתי לעולם הקונדיטוריה. בשנתיים האחרונות אני מעבירה קורסים וסדנאות אצלי בסטודיו בקרית ים ואני מקבלת אין ספור פניות לגבי עוגיות מרוקאיות. החלטתי להרים את הכפפה ולאפשר לכולם להנות מהעולם העשיר הזה.
מעבר לכך אני יותר משמחה לחלוק מהתרבות שלי והמתכונים שאני גדלתי עליהם.
אני זוכרת את הריח המתוק שהתמלא בכל הבית כשאמא שלי הכינה את העוגיות. היום הריח הטוב הזה ממלא את הבית שלי ומאפשר לי ליצור זכרונות מתוקים לילדים שלי.
אני רוצה לחלוק את הזכרונות והתחושות האלה עם כל בנות ישראל שרוצות ללמוד איך עושים עוגיות מרוקאיות אמיתיות ולא ממתכונים שמוצאים סתם באינטרנט.

מזמינה אותך ליצור את הזכרונות שלך ולקבל את המחמאות שמגיעות לך!

עדיין מתלבטת?

השאירי כאן פרטים ואחזור אלייך בהקדם כדי לעזור

דילוג לתוכן