תפריט ⬅

רוזלך

מצרכים:

600 גרם קמח

2 כוסות מים

כף שמרים

כף סוכר

חצי כפית מלח

אופן הכנה:

במיקסר עם וו לישה: קמח, שמרים וסוכר מערבבים לאיחוד מוסיפים את המים

לשים 6 דקות מוסיפים מלח ולשים עוד 4 דקות מעבירים להתפחה בקערה משומנת

ל40 דקות מרדדים את הבצק מורחים איזה ממרח שרק רוצים מגלגלים

ומעבירים למקפיא ל20 דקות מחממים תנור ל200 מעלות

חותכים את הרוזלך בערך 5 סמ מכניסים לתנור ל20 דקות

מפזרים אבקת סוכר..ובתאבון!

מתכונים נוספים

עוגיות בוטנים

עוגת גבינה אפויה

עוגת שמרים לשבת

סושי מתוק

בייגלה עם גבינה

לחם שום לא רגיל!

עוגיות שוקוצ’יפס

מרשמלו ביתי

עוגיות פלורנטין

קאפקייקס

סופגניות

רולדת תמרים

חנות אפייה מספר 1 בעולם

רולדת תותים

סופלה שוקולד

ספוליאטלה

דילוג לתוכן