לדעת לאפות אפייה נכונה

תוך 11 מפגשים!

במיוחד לאמהות שמנסות את כל המתכונים ברשת ורוצות לדעת לאפות נכון אחת ולתמיד:

השיטה הפשוטה שעזרה ל-1,100 נשים
להכין מתכונים בצורה נכונה ב-11 מפגשים
 ולא לזרוק חומרי גלם

(בלי לנסות להבין כל פעם את אופן ההכנה, לזרוק לפח קינוחים שהכנת, לעלות שאלות ברשת לטעיות שקורות לך)
מספר במקומות מוגבל מאוד!
המחזור הקרוב יתחיל בעוד:
ימים
שעות
דקות
שניות

חקרתי למה לא כל מי שלומדת מחפשת ללמוד עוד

אני יודעת שכולם יגידו לך "לכי תלמדי בבתי ספר מצליחים,
כי מי שמשלם יותר הוא גם נותן יותר", אני יודעת שלפעמים את גם מתלבטת עם עצמך מה הכי טוב בשבילך על מנת לקבל את המקסימום שהאפייה נותנת, אבל להגיד לך את האמת?
67% מהאנשים שלומדים אפייה בכלל לא מתעסקים איתה, פתחתי מחקר על מנת להבין באמת מה הסיבה לזה.
אני יכולה לספר לך ש40% מאלה שלא המשיכו זה כי לימדו אותם אפייה כל כך מסובכת שהם עשו את החישוב עם להמשיך ולהפוך את התחביב לעסק ממש לא משתלם להם.
לא תאמיני ש27% מאלה שלא המשיכו זה כי הם אמרו שהרגישו שזה היה להם ממש מסובך ולא ברור ממה שנאמר לי: "לא הצלחנו לעשות את התוצרים בבית, המטבח היה תעשייתי, השיטות היו מותאמות לקונדיטוריה ולא למטבח ביתי"

נעים להכיר, נופר לטמן..

הייתי ילדה בת 24 עם ילד בין 3 חודשים בבית,
התחלתי בחופשת לידה להכין קינוחים ועוגיות
 לכל מי שביקש כדי לא להישאב לתפעול של הבית
שיהיה לי פינה שהיא רק שלי ושפיות,
התחלתי לחקור את האפייה ממש לעמוק,
כמה מורכב להכין עוגה? ממש לא מורכב!
כשעשיתי ושחזרתי את ההצלחות שלי במטבח 
כל מתכון יצא בדיוק כמו המתכון הקודם,
ברגע שהבנתי שבעצם מה שהורס לי את המתכונים..
זה אופן ההכנה ההזוי ויחס חומרים לא נכון 
 נותנים ברשת! 
אמרתי לבעלי "מאמי יש עוד נשים מתוסכלות כמוני שלא מבינים למה כלום לא הולך להן" 
אני רוצה להעביר את הדרך הנכונה והקלה לאפייה!
ומזה שאני נוצר קורס "מותק"

אז מה נלמד?

שיעור
ראשון

הכרה עם הכלים, התנור, הכרת עולם האפייה עיוני

שיעור
שני

עוגיות - הכרת סוגי בצקים פריכים

שיעור
שלישי

פאי - הכנת 3 סוגי פאי

שיעור
רביעי

שמרים - נכין 2 סוגי בצק שמרים

שיעור
חמישי

מלוחים - 3 קינוחים מלוחים

שיעור
שישי

הכנת עוגות מוס ולימוד שכבות ישרות במוס

שיעור
שביעי

עוגות ראווה- מוס הכולל שימוש בגלאסז' ובניית מוס אישי לשכבות + הכנת פחזניות עם שכבת קראנץ וקרם פטיסייר

שיעור
שמיני

מקרונים - הכנת מקרון ומילויים שונים

שיעור
תשיעי

הכנת עוגות מספרים וגלידות

שיעור
עשירי

חלק א’ - עוגות מעוצבות: הכנת העוגה, לימוד זילוף בקצפת, בניית אלמנטים לעוגה

שיעור
אחד עשרה

חלק ב’ - עוגות מעוצבות: בניית שכבות העוגה, עיטוף נכון ועיצוב העוגה הסופית + קבלת תעודת גמר!

ומה יצא לך מזה?

את תקבלי את הקינוחים
שהכנו בשיעור + מתכונים בכל שיעור.

את תקבלי מלא מחמאות על הקינוחים שלך מכל האנשים הסובבים אותך

את מקבלת את הספר שלי ליסודות האפייה, שתדעי את החומרי גלם והכלים הרבה יותר טוב.

את תהפכי כל קינוח לקינוח שלך, את תדעי מה לעשות עם חומרי הגלם השונים ואיך לשלב אותם בקינוח שלך

כל שיעור מתקיים אחת לשבוע
ואורך 3.5 שעות.

הקורס מתקיים בסטודיו של
חנות מותק שד וייצמן 7 קריית ים.

נראה אותך?

התלמידות שלנו הכינו לבד! 😍

תמלאי את הפרטים ותישארי זמינה

שאלות שבטוח עולות לך לראש

כמובן, אנחנו לומדים איך לאפות נכון, יש המון מתכונים ברשת וכל אחד טוען שהמתכון שלו הכי טוב, אבל, על מה לא מתעקבים? על הדרך. 

ברגע שהדרך אפייה שלך תהיי נכונה, הכל יצליח לך.

אני שומעת את המשפט הזה המון, את יודעת למה?

כי אם היית יודעת אפייה נכונה לא היית צריכה לדעת יותר, ברגע שאני רוצה לאפות אני פשוט מחפשת רכיבים של הקינוח, את אופן ההכנה אני יודעת תמיד! 

יש דרך לאפות נכון ואז כל מתכון בארץ ובעולם שתרצי לעשות את יכולה!

לא, אני מלמדת רק בקרית ים,

אני בטוחה שאם את גם רוצה לאפות נכון, תמצאי את הזמן והדרך להגיע אלינו פעם בשבוע כמו תלמידות שלי שהגיעו מרחוק.

כמובן, הדבר שהוא יותר חשוב מתעודה הוא שאת יוצאת עם ידע רחב! 

יש לי תלמידות שעובדות אצל מיקי שמו, רולדין ועוד.. 

הן התקבלו בעיקבות הידע הרחב שראו שיש להן..

אנחנו במותק מאמינים שלכל אדם קורים מקרים, ולכן עם פספסת שיעור את יכולה להשלים עם הקבוצה הבאה.

אנחנו מאמינים בדו שיח, 

ואנחנו רוצים להכיר כל תלמידה ותלמידה ולכן המחיר נאמר בטלפון בלבד,

אני בטוחה שמחיר לא מונע או מניעה אנשים מלהצטרף ולכן המחיר פחות חשוב פה

אלה המחיר הנפשי וההרגשה שאת מקבלת /יוצאת מהקורס שלנו.

אז עם מחיר הוא זה שמונע ממך להגשים חלומות אל תשאירי פרטים 🙂

דילוג לתוכן